Bloemen en planten Luc Van De Ven

In tijden van corona heeft Luc Van De Ven geïnvesteerd in een webshop voor zijn bloemen en planten. Het grote succes heeft ervoor gezorgd dat vrij snel de eerste bestellingen automatisch uit de printer rolde. Zo werd veel aandacht besteed aan automatisatie.

https://www.bloemenenplantenlucvandeven.be/

Jouw advocaat

Op vraag van de klant (www.jouwadvocaat.be) werd er een design gemaakt dat direct in de smaak viel.

Een goede communicatie leidde tot een efficiënte manier van werken.

Op zeer korte termijn was de site online met alweer een tevreden klant tot gevolg.

www.jouwadvocaat.be

Dietiste Cathy

Een dietiste praktijk in Haasdonk en Brugge die nu ook de mogelijkheid heeft online boeking te bieden. Alle afspraken komen netjes in een overzichtelijke agenda.

www.dietistecathy.be

WTC Vercadi VZW

Een lokale wielerploeg had nood aan vernieuwing voor hun leden. Zo werd een nieuwe website met planning en inschrijvingen ontwikkeld. Veel fiets plezier!!

Oceanhills

Oceanhills is een apartementencomplex in Estepona nabij Marbella Spanje. De president van dit gebouw is het aanspreekpunt voor herstellingen of nieuwe projecten. Deze site is speciaal gebouwd om de eigenaars te laten stemmen op voorstellen. Alles wordt via rapporten verzameld.

www.oceanhills.eu

De vriendenkring

We zochten een manier om onze administratie zo efficiënt mogelijk  aan te doen. Met meer dan 80 evenementen voor 2500 leden was een website dus eigenlijk een onvermijdelijk. Omdat ons werk uitsluitend uit vrijwilligers bestaat heeft de site ervoor gezorgd dat de administratie tot 75% werd verminderd. Vele automatische processen zorgen voor een goed verloop van inschrijvingen. Online betalen via paypal en afhandeling van persoonlijke gegevens is hierbij niet meer weg te denken. Prima werk!

www.de-vriendenkring.eu

Referee Academy Waasland

Vele clubs kampen met hetzelfde probleem: Scheidsrechters vinden. U kent het waarschijnlijk wel, ouders of andere vrijwilligers die wedstrijden moeten leiden. Wij kunnen hier helpen om scheidsrechters te voorzien voor wedstrijden waarbij geen officiële aanduidingen zijn.

www.refereeacademywaasland.be